Tabere

     Complex Inn Carpatin pune la dispoziție locația pentru organizarea de tabere școlare atât în sezonul de vară cât și în cel de iarnă. Hotelul oferă cazare, trei mese pe zi, piscină interioară pentru desfășurarea cursurilor de înot sau distracție dar și un cadru ideal (terasa cu priveliște către vârful Omu, închirieri biciclete, piste de minigolf, șah gigant în exterior, locuri de joacă atât în exterior cât și in interior, proiecție filme și desene animate și un foișor pentru desfășurarea diverselor activități.
     Vara, Azuga este locul ideal pentru drumeții, plimbări cu bicicleta dar și mountain bike pe trasee special amenajate
în munții Baiului. In apropiere se pot face excursii la Peștera Ialomitei, Parcul de Aventura de la Brașov, Paradisul Acvatic, Dyno Parc, Castelul Cantacuzino dar și la Canionul 7 Scări.
     Iarna vă propunem tabere de ski atat pentru începători cât și pentru avansați, unitatea noastră colaborând cu școli de ski care pun la dispoziție echipamente complete pentru desfășurarea acestui sport. Domeniul schiabil Azuga, dispune de telegondola pentru accesul la pârtiile înalte cât și de bandă pentru pârtiile de începători.
     Tabăra se va încheia cu un impresionant foc de tabără și cu minunatele frigărui de bezele.

Vă așteptăm cu drag!