Evenimente

Corporate

Pentru firme, corporații și instituții suntem pregătiți cu oferte de organizare a evenimentelor de tip corporate, a întâlnirilor de tip Team Building și întâlnirilor cu tematică, de relaxare și consolidare a echipei.

Sala de conferințe, cu o capacitate de maxim 70 de persoane, dotată cu microfon, videoproiector și boxe este ideală pentru organizarea seminariilor. Multitudinea serviciilor pe care le oferim și multitudinea activităților care se pot face atât în interiorul cât și în afara locației, fac hotelul o alegere excelentă pentru acest tip de evenimente.

Nuntă sau alte evenimente private

Alege Restaurantul Carpat Inn, cu o capacitate de 130 de locuri, pentru a sărbatori evenimente importante din viața ta!  Vei avea parte de o experiență culinară deosebită, într-o atmosferă modernă și elegantă și te vom ajuta să creezi momente memorabile de care îți vei aduce aminte cu drag și bucurie de fiecare dată. Piscina, jacuzzi sau celelalte servicii SPA de care vei putea beneficia împreună cu invitații tăi vor da un plus de savoare poveștilor spuse despre petrecerea ta.   

Ia legătura cu noi pentru a stabili și cele mai mici detalii care vor face diferența și vor da unicitate evenimentului tău!