Evenimente Speciale

Nuntă & Botez

     Alege Restaurantul Carpat Inn, cu o capacitate de 130 de locuri, pentru a sărbatori evenimente importante din viața ta!  Vei avea parte de o experiență culinară deosebită, într-o atmosferă modernă și elegantă și te vom ajuta să creezi momente memorabile de care îți vei aduce aminte cu drag și bucurie de fiecare dată.

     Piscina, jacuzzi sau celelalte servicii SPA de care vei putea beneficia împreună cu invitații tăi vor da un plus de savoare poveștilor spuse despre petrecerea ta.   

     Ia legătura cu noi pentru a stabili și cele mai mici detalii care vor face diferența și vor da unicitate evenimentului tău!

tabere scolare

     Complex Inn Carpatin pune la dispoziție locația pentru organizarea de tabere școlare atât în sezonul de vară cât și în cel de iarnă. Hotelul oferă cazare, trei mese pe zi, piscină interioară pentru desfășurarea cursurilor de înot sau distracție, dar și un cadru ideal (terasa cu priveliste către vârful Omu, închirieri biciclete, piste de minigolf, șah gigant înexterior, locuri de joacă atât în exterior cât și in interior, proiecție filme și desene animate și un foișor pentru desfășurarea diverselor activități.

     Vara, Azuga este locul ideal pentru drumeții, plimbări cu bicicleta dar și mountain bike pe trasee special amenajate în munții Baiului. In apropiere se pot face excursii la Peștera Ialomitei, Parcul de Aventura de la Brașov, Paradisul Acvatic, Dyno Parc, Castelul Cantacuzino dar și la Canionul 7 Scări.

     Iarna vă propunem tabere de ski atât pentru începători cât și pentru avansați, unitatea noastră colaborând cu școli de ski care pun la dispoziție echipamente complete pentru desfășurarea acestui sport. Domeniul schiabil Azuga dispune de telegondolă pentru accesul la pârtiile înalte, cât și de bandă pentru pârtiile de începători.

     Tabăra se va încheia cu un impresionant foc de tabără și cu minunatele frigărui de bezele.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la 0748 222 745/0723 745 874
sau prin email la: hotelcarpatinazuga@gmail.com