Cazare

Am proiectat atent camerele pentru a vă ajuta să vă simțiți cu adevărat bine și să vă bucurați de un somn odihnitor într-un microclimat elegant, unic și rafinat. Totul a fost gândit astfel încât să satisfacă şi cele mai exigente cerinţe: de la vederea către munte, mobilierul din lemn în culori calde și plăcute, tablourile din fiecare cameră care inspiră stare de bine, până la facilitățile și consumabilele care vă asigură tot confortul.

*În cazul unei anulări, la restituirea sumelor, se percepe comisionul aferent taxelor bancare și a celor achitate firmei prin care se face plata (3%).

Cameră

twin Deluxe Carpat Inn

o alegere foarte bună pentru un răsfăț după finalul unei săptămâni extenuante pentru o familie cu un copil sau pentru doi sau chiar trei colegi dintre cei participanți într-un teambuilding, întrucât invită la bună dispoziție prin culorile calde, aranjamentele și dotările personalizate.

Cameră

matrimonială Deluxe Carpat Inn

spațioasă și confortabilă, e perfectă pentru o vacanță relaxantă, departe de stres și cotidian sau pentru a marca momente speciale din viață unui cuplu. Am fost atenți la multe detalii ca să ne asigurăm că oaspeții noștri se simt foarte bine.

Apartament

Deluxe Carpat Inn

este conceput special pentru persoanele cărora le plac spațiile mai largi, pentru familiile care au copii sau pentru cei care doresc să petreacă mai mult timp în intimitate. Compus din două camere despărțite de ușă, apartamentul vă asigura confort și toate facilitățile care să vă facă sejurul minunat.

Apartament

cu scară interioară Carpat Inn

este perfect pentru participanții la teambuilding sau pentru întâlniri de afaceri. Creat pentru a asigura tot confortul și facilitățile necesare, asigura o cameră de tip matrimonial la etaj, un living dotat cu două fotolii la parter și două băi, astfel încât să vă bucurați de toată intimitatea de care doriți.