Cum pot plăti?

Hotelul Carpat Inn**** Azuga acceptă plata seviciilor hoteliere prin intermediul cardurilor și tichetelor de vacanță, în condițiile stipulate de lege.

Informații utile despre Cardurile de Vacanță

 

Cardurile de Vacanță, cunoscute și ca Vouchere de Vacanță, sunt o formă modernă de acordare a primelor sau indemnizațiilor de vacanță, similare cu tichetele sau cardurile de masă, sub forma unui card bancar pe suport electronic. Beneficiarul poate utiliza acest card pentru achiziționarea serviciilor turistice și a vacanțelor în România, atât pentru el însuși, cât și pentru familia sa.

De unde poți obține un Card de Vacanță? Cardul de Vacanță poate fi oferit de compania la care lucrezi, dacă ai un contract individual de muncă valabil și dacă aceasta decide să acorde astfel de beneficii angajaților săi.

Ce poate include Pachetul de servicii turistice achiziționat cu Cardurile de Vacanță? Pachetul de servicii turistice achiziționat cu Cardurile de Vacanță trebuie să includă obligatoriu servicii de cazare și servicii de alimentație publică. Cardurile de vacanță sunt nominale și pot fi folosite doar de către titularul lor.

 

Cum poți plăti cu Cardul de Vacanță? Există câteva situații în funcție de suma totală de plată a vacanței:
 1. Dacă valoarea sejurului tău este egală cu valoarea cardurilor de vacanță, trebuie să plătești cu Cardul de Vacanță pe care-l deții.

 2. Dacă valoarea vacanței tale depășește valoarea Cardului de Vacanță, trebuie să plătești diferența dintre valoarea pachetului de servicii turistice și valoarea Cardului de Vacanță prin alte modalități de plată (numerar, ordin de plată, card etc.).

 3. În cazul în care valoarea rezervării tale este mai mică decât valoarea Cardului de Vacanță, nu se poate returna diferența în bani conform legii. Poți adăuga servicii suplimentare (zile în plus de cazare, servicii de masă suplimentare etc.) până la valoarea minimă a Cardului de Vacanță. Dacă aceasta nu este posibilă, diferența nu se va returna.

 
Pentru a putea fi utilizat, Cardul de Vacanță trebuie să îndeplinească următoarele condiții obligatorii:
 • Să fie pe numele beneficiarului vacanței.
 • Elementele de securitate ale Cardului să fie vizibile și în stare bună.
 • Să nu fie expirat.
 • Să nu fie deteriorat, distrus, perforat, capsat sau îndoit.
 • Codul de bare să fie intact.
 
Ce nu poate fi achitat cu Cardurile de Vacanță?
 • Serviciile de SPA.
 • Minibarul.
 • Serviciile la restaurant sau bar (fără cazare).
 

Dacă dorești să efectuezi o rezervare cu plata prin Cardul de Vacanță, te așteptăm cu plăcere!

 

*În cazul unei anulari la restituirea sumelor se percepe comisionul aferent taxelor bancare si a celor achitate firmei prin care se face plata (3%)