Salon "Think Pink"

      Salonul “Think Pink” de la Carpatinn este un spațiu magic și romantic, creat special pentru a sublinia momentele de dragoste și intimitate. Fie că planificați o întâlnire romantică sau o cerere în căsătorie, acest salon vă va încânta și va crea amintiri de neuitat.

      Intrând în salonul “Think Pink”, veți fi întâmpinați de o atmosferă fermecătoare și un decor elegant, care emană romantism și rafinament. Culoarea predominantă, rozul, adaugă un sentiment de delicatețe și tandrețe, creând o ambianță caldă și plăcută.

      Fiecare detaliu este gândit cu dragoste și atenție, oferindu-vă un mediu privat și personalizat. Indiferent dacă doriți să stabiliți o conversație intimă în timp ce savurați un pahar de șampanie, sau să vă bucurați de o cină romantică cu lumânări, salonul “Think Pink” vă va răsfăța cu o ambianță romantică și seducătoare.

      Personalul atent și dedicat al hotelului Carpat Inn va fi alături de dumneavoastră în fiecare moment, asigurându-se că toate nevoile și dorințele voastre sunt îndeplinite cu mare atenție. Indiferent dacă vă pregătiți pentru o cerere în căsătorie sau pur și simplu doriți să petreceți timp de calitate împreună într-un mediu romantic, salonul “Think Pink” de la Carpatinn este locul ideal pentru a vă transforma visurile în realitate. Veți fi înconjurați de frumusețe, romantism și atenție la detalii, asigurându-vă că momentul vostru special va fi unul memorabil și de neuitat.

Programările se fac la recepție sau la ospătari.