SPA și relaxare

Piscina

Piscina cu apă sărată, binefăcătoare și încălzită exact la temperatura optimă de 29 de grade te îmbie să înoți câteva ture lungi și revigorante sau pur și simplu să te bălăcești puțin. Te invităm să simți puterea vindecătoare a apei sau să te odihnești pe șezlongurile confortabile aflate în interior.

Accesul la piscină este serviciu gratuit oferit de Hotel Carpat Inn.

Saună

Induce-ți o stare de relaxare profundă și profită de multiplele efecte terapeutice pe care le are sauna asupra corpului alegând sauna uscată sau hammam-ul (cunoscută și sub denumirea de baie turcească sau saună umedă), dacă știi că nu îți este contraindicată.

Ambele variante îți induc o stare de bine, contribuie la întărirea imunității, înfrumusețarea pielii, îmbunătățirea circulației și a funcționării creierului, ține cont că inhalarea aburilor din sauna umedă ajută în special în problemele respiratorii (alergii, bronșite, astm),  îmbunătățesc metabolismul și ajută la scăderea în greutate iar căldura din sauna uscată ușurează procesul de detoxifiere al pielii, relaxează mușchii, eliberează tensiunea din trup,  reduce durerea la nivelul încheieturilor și induce o stare de somn.

Accesul la sauna uscată/umedă este serviciu cu plata oferit de Hotel Carpat Inn oaspeților săi. Poți vizualiza tarifele aici.

Jacuzzi

Alungă stresul acumulat și desfată-te în jacuzzi, relaxându-te și lăsând apa să îți liniștească mușchii. Pe lângă îmbunătățirea circulației, vei avea și un somn odihnitor iar zgomotul și presiunea produse de jeturile și bulele de apă te vor ajuta să te relaxezi și mental.

Accesul la jacuzzi este serviciu gratuit oferit de Hotel Carpat Inn.

Tratamente SPA

Rezervă-ți timp pentru tine și ai grijă de corpul tău infuzându-i o stare de bine și maximă relaxare alegând tipul de masaj care te atrage sau care simți că e pentru tine. Am ales pentru tine o varietate de proceduri de relaxare, antistress, detoxifiere si repunere in forma.

– Elimină stresul și oboseala și relaxează-te alegând masajul de relaxare
– Masajul anticelulitic te va ajuta sa obții o piele mai netedă
– Alege masajul terapeutic cu acțiune „hot ” pentru a-ți reveni din stările de epuizare fizică şi mentală
– Combate stresul și repune-te în formă cu ședințe de masaj terapeutic cu acțiune „cold”
– Alege reflexoterapia pentru a te detoxifia și a obține o stare de relaxare profundă și calm

Tratamentele SPA sunt servicii cu plată oferite de Hotel Carpat Inn oaspeților săi.

Sala de sport

Ia-ți doza de energie zilnică în sala de fitness pe care am amenajat-o special ca să pornești ziua în forță sau să te deconectezi prin mișcare oricând simți nevoia.

Accesul la sala de sport este serviciu gratuit oferit de Hotel Carpat Inn.

Loc de joacă interior/exterior

Locurile de joacă pentru copii, atât cel din exterior cât și cel din interior, sunt o încântare pentru aceștia. Multitudinea de jocuri și activități pe care le pot face îi va încânta și își vor crea momente extrem de plăcute aici.

Accesul la locurile de joaca este serviciu gratuit oferit de Hotel Carpat Inn.

Pescuit păstrăvi

Dacă te pasionează pescuitul, avem soluții și pentru tine. Relaxează-te și detașează-te de cotidian printr-o partidă de pescuit închiriind unul dintre foișoarele hotelului, fiecare dintre acestea având amenajat un iaz unde se pot pescui pastravi salbatici, in timp ce admirați ratele mandarine in mediul lor natural.

Pescuitul păstrăvilor este un serviciu cu plata oferit de Hotel Carpat Inn oaspeților săi.

Tenis de masă / Biliard / Air Hockey / Fotbal

Joacă-te împreună cu prietenii în sala special amenajată în cadrul hotelului cu mese de tenis de masă, biliard, air hockey sau masa de fotbal. Cu siguranță vă veți simți extrem de bine.

Acestea sunt servicii cu plata oferite de Hotel Carpat Inn oaspeților săi.