Măsuri COVID

Dragi oaspeți,

Sănătatea oaspeților și membrilor echipei noastre este și o să fie mereu principala prioritate. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că oaspeții noștri vor avea o ședere sigură și plăcută.

Personalul nostru a primit informații complete și a fost instruit în acest sens conform indicațiilor oferite de autorități:
– Am achiziționat și montat dozatoare pentru dezinfectant pe bază de alcool, la intrarea în hotel, recepție, restaurant și la nivelul etajului.
– Toți angajații hotelului au echipament de protecție ( mască, mănuși, bonetă, șorț de unică folosință – unde este cazul ).
– Evaluăm zilnic starea de sănătate a angajaților și a oaspeților prin măsurarea temperaturii cu echipament performant.
– Recepția este protejată de un panou de Plexiglas pe două laturi și asigură material informativ cu privire la COVID și norme de prevenire a acestuia.
– Am intensificat igienizarea camerelor pentru oaspeți ( mobilier, lenjerie ) utilizând și aici dezinfectanți profesionali.
Acordăm o atenție deosebită curățeniei care se efectuează în cameră înainte de sosirea fiecărui non oaspete.
Cardurile de acces în cameră sunt dezinfectate zilnic de către compartimentul RECEPȚIE.
– Urmărim în permanență recomandările autorităților locale de sănătate, pentru a oferi cele mai bune servicii, protejând în același timp siguranța oaspeților și echipei noastre.